Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Το ελικοπτεροφόρο Izumo έστειλε η Ιαπωνία στον Ειρηνικό μετά τις αυξημένες εντάσεις ΗΠΑ -Β.Κορέας (φωτό, βίντεο)

Το πολεμικό ναυτικό της Ιαπωνίας, έδωσε εντολή στο μεγαλύτερο πολεμικό πλοίο της χώρας, να ασχοληθεί με την συνοδεία των αμερικανικών στρατιωτικών πλοίων στα ανοικτά των ιαπωνικών ακτών, εν μέσω αυξημένων εντάσεων στην κορεατική χερσόνησο. 

Το ελικοπτεροφόρο Izumo αναχώρησε από το λιμάνι Γιοκοσούκα κοντά στο Τόκιο νωρίτερα τη Δευτέρα. 

Ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης λένε πως έχει πάρει εντολή να συνοδεύσει ένα πλοίο ανεφοδιασμού των ΗΠΑ στον Ειρηνικό Ωκεανό, νότια του Τόκιο, αργότερα Δευτέρα, μια νέα αποστολή στο πλαίσιο της νέας νομοθεσίας περί ασφαλείας που επιτρέπει στο στρατό της Ιαπωνίας μεγαλύτερο ρόλο στη θαλάσσια δραστηριότητα της περιοχής. Το πλοίο εφοδιασμού των ΗΠΑ αναμένεται να ανεφοδιασει με καύσιμα και άλλα αμερικανικά πολεμικά πλοία, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας κρούσης του USS Carl Vinson, που βρίσκεται επί του παρόντος στην περιοχή. 

Το υπουργείο Άμυνας της Ιαπωνίας μόνο ανέφερε πως το Izumo αναχώρησε για να συμμετάσχει τελικά σε μια διεθνή ναυτική εκδήλωση στη Σιγκαπούρη στις 15 Μαΐου. 

Όλα αυτά μετά από το ότι η αμερικανική πρεσβεία στη Σεούλ επιβεβαίωσε πως ο διευθυντής της CIA έκανε μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στη Νότια Κορέα, εν μέσω αυξημένων εντάσεων στην κορεατική χερσόνησο. 

Ένας υπάλληλος της πρεσβείας, δήλωσε ότι ο Mike Pompeo και η σύζυγός του ήταν στη νοτιοκορεατική πρωτεύουσα τη Δευτέρα, αλλά δεν ανέφερε για πόσο χρονικό διάστημα. Ο ίδιος μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας επειδή δεν ήταν εξουσιοδοτημένος να μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης. 

Αναφορές των μέσων ενημέρωσης της Νότιας Κορέας, αποκάλυψαν ότι ο επικεφαλής της CIA έφτασε στη Νότιο Κορέα μέσα στο Σαββατοκύριακο για συναντήσεις με τον επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Νότιας Κορέας και των υπαλλήλων υψηλού επιπέδου στο προεδρικό γραφείο. Ο Αμερικανός αξιωματούχος, ωστόσο, δεν επιβεβαίωσε οποιεσδήποτε συναντήσεις πέρα ​​από αυτές με αξιωματούχους των δυνάμεων των ΗΠΑ στην Κορέα και την πρεσβεία των ΗΠΑ. 

Tags
Back to top button