Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

T.Μπάιντεν: «Θα επιστρέψει κάθε Αμερικανός από το Αφγανιστάν αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ ποια θα είναι η κατάληξη!»

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, προχώρησε σε νέο διάγγελμα για την πορεία της επιχείρησης εκκένωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Αφγανιστάν. Διαβεβαίωσε πως θα επιστρέψει κάθε Αμερικανός από το Αφγανιστάν απλώς δεν μπορεί να εγγυηθεί... το τελικό αποτέλεσμα!

Η επιχείρηση εκκένωσης στην Καμπούλ είναι μια από τις “πιο δύσκολες της ιστορίας”, δήλωσε απόψε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν στο διάγγελμά του προς το έθνος. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν σχεδόν 6.000 στρατιώτες στο Αφγανιστάν και έχουν απομακρύνει 13.000 ανθρώπους από τη χώρα από τις 14 Αυγούστου.

Ο Μπάιντεν υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει στην πατρίδα κάθε Αμερικανός που θέλει να φύγει από το Αφγανιστάν, ωστόσο ο ίδιος δεν μπορεί να εγγυηθεί ποιο θα είναι το “τελικό αποτέλεσμα” της επιχείρησης εκκένωσης στην Καμπούλ.

Στη συνέχεια, είπε ότι δεν έχει ενδείξεις ότι Αμερικανοί πολίτες παρεμποδίζονται από τους Ταλιμπάν για να μην φτάσουν στο αεροδρόμιο. Πρόσθεσε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθούν αμερικανικά στρατεύματα για να βοηθήσουν στην επιχείρηση εκκένωσης στο αεροδρόμιο της Καμπούλ, καθώς και ότι η επέκταση της ζώνης ασφαλείας έξω από την υφιστάμενη περιοχή περιμετρικά του αεροδρομίου μπορεί να έχει απροβλεπτες συνέπειες.

 

Tags
Back to top button