Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Τιμωρήθηκε ο οπαδός της Λυών που πέταξε το μπουκάλι στον Παγέ

Ο οπαδός της Λυών πέταξε μπουκάλι στον Ντιμίτρι Παγέ, στο ντέρμπι των «λιονέ» με την Μαρσέιγ. Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο οπαδός ζήτησε συγγνώμη τόσο από τον Γάλλο διεθνή όσο και απο την ομάδα.

Ο δράστης της επίθεσης καταδικάστηκε από το ποινικό δικαστήριο της Λιόν σε εξάμηνη φυλάκιση με αναστολή και πενταετή αποκλεισμό από τα γήπεδα.

Ακόμη, υποχρεούται να πληρώσει ένα ευρώ στον παίκτη, στην Μαρσέιγ αλλά και στη γαλλική ομοσπονδία. Για να πληρώσει όμως αυτό το συμβολικό ποσό, πρέπει να το κάνει από εισόδημα δουλειάς, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπει στη διαδικασία εύρεσης εργασίας.

Ο φίλος της Λυών, μετανιωμένος, ισχυρίζεται πως δεν ήθελε να πετύχει τον παίκτη της Μαρσέιγ με το μπουκάλι.

Tags
Back to top button