Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Τη μη έκδοση στην Τουρκία προτείνει η εισαγγελέας στην υπόθεση των οκτώ Τούρκων

Αρνητική ήταν η εισήγηση της  εισαγγελέως του δικαστικού συμβουλίου   στο τουρκικό αίτημα για την έκδοση των τριών Τούρκων αξιωματικών στην Τουρκία υποστηρίζοντας ότι έχουν ήδη παράξει δεδικασμένο οι αποφάσεις του Αρείου Πάγου.

Η  Ράνια Σταθέα υποστήριξε ότι τυχόν έκδοση των 8 Τούρκων αξιωματικών στη γείτονα μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή τους. «Σήμερα πρέπει το συμβούλιό σας να απαντήσει στο ερώτημα εάν τα νεότερα στοιχεία μπορούν να στηρίξουν ένα νέο αίτημα έκδοσης. Από μία σύντομη επισκόπηση των εγγράφων υπάρχει επανάληψη των πραγματικών περιστατικών με τις αξιόποινες πράξεις. Για τις συγκλήσεις που παρέχει η Τουρκία οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι τα δεδομένα είναι ελλειπή.

Από το φωτογραφικό υλικό προκύπτουν τα σκληρά βασανιστήρια που έχουν υποστεί οι συλληφθέντες. Το αίτημα των Τούρκων είναι προσχηματικό,επιχειρούν να καθοδηγήσουν και να παρέμβουν ουσιαστικά στην κρίση των ελληνικών αρχών. Η Ελλάδα είναι χώρα με ασφάλεια δικαίου, σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και συμμορφώνεται με το διεθνές δίκαιο», είπε στην αγόρευσή της η εισαγγελέας.

Από την πλευρά τους οι τρεις Τούρκοι αρνήθηκαν ότι συμμετείχαν στο πραξικόπημα, υποστήριξαν ότι δεν είχαν όπλα μαζί τους ούτε καν αλεξίσφαιρα και πως ακόμη και αν γνώριζαν ότι θα γινόταν πραξικόπημα δεν θα συμμετείχαν. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται σε λίγη ώρα.

Tags
Back to top button