Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Τι είπε ο Ε.Βενιζέλος στον Αυτιά μετά τη ρήξη του με τη Φώφη Γεννηματά (βίντεο)

Με... χιούμορ σχολίασε ο Βαγγέλης Βενιζέλος τη ρήξη του με τη Φώφη Γεννηματά, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Αυτιάς στην εκπομπή του «Καλημέρα» στον ΣΚΑΪ.

«Μόλις έμαθα χθες ότι ο Βενιζέλος ήρθε σε ρήξη με τη Γεννηματά, μίλησα και με την πλευρά της κυρίας Γεννηματά και με τον κύριο Βενιζέλο», είπε ο Γ. Αυτιάς και συνεχισε:

«Ο Βενιζέλος μου είπε 'Σαν πολλοί δεν κοβόμαστε το τελευταίο χρονικό διάστημα;'», εννοώντας φυσικά το «ψαλίδισμα» του Αυτιά από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.  

Tags
Back to top button