Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Θρήνος στον Έβρο στην κηδεία του αδικοχαμένου αρχιπυροσβέστη (βίντεο)

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν σήμερα τον 46χρονο αρχιπυροσβέστη που έχασε τη ζωή του, τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου, προσπαθώντας να απεγκλωβίσει μαθητές σε σχολείο της περιοχής Απαλού Έβρου.

Στην κηδεία που έλαβε χώρα στον Άγιο Γεώργιο στην Νέα Χιλή στην Αλεξανδρούπολη, έδωσε το παρών και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Στέφανος Κολοκούρης.

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε από χθες Δευτέρα ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Στέφανος Κολοκούρης, προκειμένου να στηρίξει την οικογένεια του 46χρονου. «Βρίσκομαι σήμερα εδώ για να εκφράσω, σαν Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, τη βαθιά θλίψη και την οδύνη μου για το περιστατικό στο οποίο χάθηκε ένας λεβέντης, ένα παλικάρι από το Πυροσβεστικό Σώμα, από την οικογένεια του Πυροσβεστικού Σώματος, εκτελώντας το καθήκον του με επιμέλεια, με αυτοθυσία, για να καταφέρουμε να απομακρύνουμε και να διασώσουμε 21 παιδιά από ένα νηπιαγωγείο», δήλωσε ο κ. Κολοκούρης.

Xαρακτήρισε «πολύ αντίξοες» τις συνθήκες, διευκρινίζοντας πως «γι’ αυτό το λόγο παρέστην άμεσα εδώ πέρα, ύστερα από εντολή των πολιτικών μου προϊσταμένων, του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκου Χαρδαλιά και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη» και διαβεβαιώνοντας ότι «θα κάνω ό,τι πρέπει για την οικογένεια του εκλιπόντος. Θα σταθεί όλο το Πυροσβεστικό Σώμα και η πολιτική ηγεσία σύσσωμη, για να μπορέσουμε να δώσουμε ό,τι πρέπει σ’ αυτή την οικογένεια που υπέστη τον άδικο χαμό του πυροσβέστη… Είναι θλιβερό, οδυνηρό, αυτό που συνέβη, κανένας δεν το ήθελε και θα φροντίσουμε ό,τι μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο για την οικογένειά του, έτσι ώστε ν’ αναπαυθεί εν ειρήνη».

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος ανέφερε ακόμη, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ότι μαζί του μετέβησαν στην Αλεξανδρούπολη αξιωματικοί της ψυχοκοινωνικής μέριμνας «για να μπορέσουν να σταθούν και να μπορέσουν να στηρίξουν ψυχολογικά τα μέλη της οικογένειάς του… Λυπάμαι πάρα πολύ, είμαι συντετριμμένος και όλο το Πυροσβεστικό Σώμα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, ό,τι είναι δυνατόν… Αυτό που μ’ ενδιαφέρει είναι να στηρίξω την οικογένεια του εκλιπόντος και να δώσω τις τιμές αυτές που αρμόζουν σ’ έναν ήρωα πυροσβέστη που έπεσε στο καθήκον…».

Για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, διαβεβαίωσε ότι «όλα θα έρθουν στο φως, θα γίνει έρευνα όπως πρέπει και τίποτα δεν θα μείνει κρυφό. Όλα θα έρθουν στην επιφάνεια, να είστε σίγουροι γι’ αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Tags
Back to top button