Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Θ.Πλεύρης για Λ.Μενδώνη: «Πώς υπάρχει πολιτική ευθύνη αν δεν υπήρχαν αυτές οι καταγγελίες;»

«Πυρά» κατά όσων λένε ότι γνώριζαν αλλά δεν μίλαγαν για την υπόθεση Λιγνάδη εξαπέλυσε ο αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης.

Όπως είπε, «το να έρχονται μετά Χριστόν προφήτες και να λένε για πράγματα που δεν έχουν καταγγελθεί και να λένε τα ακούσαμε αλλά δεν κάναμε τίποτα, αλλά εσεις που δεν κάνατε οφείλατε να ξέρετε, είναι σουρεαλιστικό».

Εξέφρασε την πλήρη στήριξη του στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, λέγοντας ότι «πως υπάρχει πολιτική ευθύνη αν δεν υπήρχαν αυτές οι καταγγελίες;». Πρόσθεσε επιπλέον πώς, κάποιος που συνεργάζεται με κάποιον πώς μπορεί να έχει την ευθύνη για άσχετε πράξεις. Είναι αντικειμενική ευθύνη να επιλέξεις κάποιον που έχει τα προσόντα, γιατί κανείς δεν αμφισβήτησε τον κ. Λιγνάδη για τη συγκεκριμένη θέση». Ενώ σημείωσε, πως πρέπει να γίνει σεβαστό το τεκμήριο αθωότητας του ίδιου.

Με τη νομική του ιδιότητα, εκτίμησε ότι από τα στοιχεία του φακέλου προκύπτει μια σοβαρότητα. Αλλά αυτό θα το κρίνει και διακρίνει ο εισαγγελέας. Επιπλέον, μιλώντας για την πολιτική αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρέπει να μας βρίσκει ενωμένους.

 

 


 
Tags
Back to top button