Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Θωρακισμένο τουρκικό όχημα συνθλίβει 85χρονη Κούρδισσα (βίντεο)

Ένα θωρακισμένο στρατιωτικό όχημα καμιόνι τουρκικό συνθλίβει μια 85χρονη Κούρδισσα στην Lice στο Diyarbakir, και συνεχίζει το δρόμο του ανενόχλητο.

Πλήρης ατιμωρησία καταγγέλουν οι κουρδικές οργανώσεις , η ζωή του κούρδου δεν έχει καμιά αξία στην Τουρκία.

Το στρατιωτικό καμιόνι της συνέθλιψε το κεφάλι. H γερόντισσα που μαρτύρησε από το εθνοτικό μένος του τουρκικού στρατού ήταν η »Bakiza Hazar », και πήγαινε να λάβει τη σύνταξή της. Η κάμερα ασφαλείας του δρόμου είχε εντοπίσει το περιστατικό που συνέβη στις 14 Ιουνίου 2017, του οποίου οι εγκληματίες εξακολουθούν να είναι ελεύθεροι. ..

dimpenews.com

Tags
Back to top button