Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Θετικός στον κορονοϊό ο Λεμεσού Αθανάσιος - Τέθηκε σε περιορισμό

Το πρωί υποβλήθηκε σε μοριακή εξέταση PCR και το μεσημέρι ενημερώθηκε πως ήταν θετικός στον κορονοϊό.

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού τέθηκε ήδη σε αυτοπεριορισμό στη μητροπολιτική κατοικία, χωρίς να παρουσιάζει οποιαδήποτε συμπτώματα. Ακυρώθηκαν όλα τα ραντεβού και οι υποχρεώσεις του.

Οι στενές επαφές του έχουν ενημερωθεί ενώ κληρικοί και λαϊκοί που υπηρετούν στην Μητρόπολη Λεμεσού υποβλήθηκαν σε εξετάσεις με αρνητικό αποτέλεσμα. 

Μητροπολίτης Γλυφάδας: Αντιθέσεις του 1821 με την Γαλλική Επανάσταση

Στις εγκαταστάσεις της Μητρόπολης ακολουθήθηκαν τα σχετικά πρωτόκολλα κι έγινε απολύμανση των χώρων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης Λεμεσού ο έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε ήταν μέσα στο πλαίσιο των προληπτικών, καθιερωμένων, εβδομαδιαίων ελέγχων που υποβαλλόταν για τον κορωνοϊό.

Tags
Back to top button