Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Θετική στον κορωνοϊό δασκάλα που δίδασκε σε 4 σχολεία

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώστηκε εκπαιδευτικός που εργάζεται σε σχολεία του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, όπως ενημέρωσε η ίδια τη Δημοτική Αρχή καθώς και το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΟΔΥ, σε εξέταση που έκανε με δική της πρωτοβουλία, παρά το γεγονός ότι δεν έχει εμφανίσει κανένα σύμπτωμα, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο έπειτα από ταξίδι της στο εξωτερικό.

Η δασκάλα, μετά την επιστροφή της από την Ιταλία στην Ελλάδα στις 24 Φεβρουαρίου, ενημέρωσε τη διεύθυνση του σχολείου που διδάσκει για το ταξίδι της και στη συνέχεια ενημερώθηκε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής και ο ΕΟΔΥ. Η απάντηση που έλαβε από τους αρμόδιους φορείς, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ πού ίσχυε τότε, ήταν πως αφού είναι ασυμπτωματική να προσέλθει κανονικά στην υπηρεσία της.

Μιλώντας το πρωί σε τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή ο Δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, τόνισε ότι η συγκεκριμένη δασκάλα, δίδασκε σε τέσσερα σχολεία του Δήμου, γι' αυτό και έχει αρχίσει η ιχνηλάτηση σε αυτά τα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Tags
Back to top button