Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τρία αδέλφια άρπαζαν αλυσίδες από πεζούς

Ποινές κάθειρξης που φτάνουν τα 47,5 έτη επέβαλε Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης σε τρία αδέλφια που λήστευαν νεαρούς πεζούς, τους οποίους προσέγγιζαν, συχνά, με το πρόσχημα ότι ήθελαν να ελέγξουν εάν φέρουν τατουάζ στο λαιμό τους.

Ασκώντας σωματική βία, οι κατηγορούμενοι (21 έως 24 ετών), όπως περιγράφεται στη δικογραφία, άρπαζαν αλυσίδες, χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα. Το κατηγορητήριο αναφέρεται σε περισσότερες από δέκα ληστείες και κλοπές, τις οποίες διέπραξαν ενεργώντας με διάφορες συνθέσεις και με τη συμμετοχή δύο ακόμη συνεργών τους.

Σε μια περίπτωση - μάλιστα - φαίνεται πως προσέβαλαν τον σεξουαλικό προσανατολισμό ενός θύματος και γι' αυτό το λόγο κρίθηκαν ένοχοι και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων τούς έκρινε ένοχους για το σύνολο των πράξεων, καταδικάζοντας τους, αντιστοίχως, σε συνολικές ποινές κάθειρξης 47,5, 39 και 28,5 ετών (με εκτιτέα τα 20), ενώ τους επέβαλε και χρηματικές ποινές, με ανώτερη αυτή των 82.000 ευρώ στον καταδικασθέντα με την μεγαλύτερη ποινή.

Στο δικαστήριο παρέστησαν δύο από τα κατηγορούμενα αδέλφια που ομολόγησαν τις πράξεις τους και μετά την ετυμηγορία του Δικαστηρίου επέστρεψαν στις φυλακές. Ο τρίτος εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιου δικηγόρο.
 

Tags
Back to top button