Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Θεσσαλονίκη: Σήμερα η κηδεία του 18 μηνών βρέφους που έπεσε στο φρεάτιο

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η Θεσσαλονίκη και όλη η Ελλάδα μετά την τραγωδία στα Νέα Μάλγαρα και

Τραγικές φιγούρες τόσο οι γονείς, όσο και ο παππούς και η γιαγιά του 18 μηνών αγοριού που έφυγε από τη ζωή μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Κανείς ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ξέφυγε από την προσοχή του παππού και της γιαγιάς και βρέθηκε στο φρεάτιο αποχέτευσης του σπιτιού.

Σήμερα στις 11:00, σε λίγες ώρες, φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο, καθώς στον τόπο καταγωγής του πατέρα, στα Κύμινα Θεσσαλονίκης θα τελεστεί η κηδεία του μικρού στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Tags
Back to top button