Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Προβλήματα στην υδροδότηση από πυρκαγιά στο αντλιοστάσιο της ΕΥΑΘ

Προβλήματα στην υδροδότηση της Θεσσαλονίκης προκάλεσε η πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί σε μετασχηματιστή στο αντλιοστάσιο Νέας Ιωνίας της ΕΥΑΘ, καθώς έθεσε εκτός λειτουργίας το αντλιοστάσιο, το οποίο μεταφέρει στην πόλη επεξεργασμένο νερό από τον Αλιάκμονα.

Σε ανακοίνωση της, η ΕΥΑΘ μιλάει για «σοβαρά προβλήματα υδροδότησης», τα οποία θα εμφανιστούν αρχικά στο Ωραιόκαστρο, ενώ σταδιακά θα επεκταθούν και σε άλλες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Από την ΕΥΑΘ γίνεται προσπάθεια να εξασφαλιστούν ποσότητες νερού από άλλες πηγές για να καλύψουν όσο γίνεται την έλλειψη και απευθύνει έκκληση στους πολίτες να μην επικρατήσει πανικός και αρχίζουν να αποθηκεύουν νερό, διότι μια τέτοια συμπεριφορά θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα.

Tags
Back to top button