Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν 2 εκατ. λαθραία τσιγάρα - Στα 400.000 ευρώ οι διαφυγόντες φόροι

Σχεδόν δύο εκατομμύρια λαθραία τσιγάρα (99.000 πακέτα) κατέσχεσαν αστυνομικοί από αποθήκη και συνέλαβαν για λαθρεμπόριο δύο άτομα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

Συγκεκριμένα, ύστερα από έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Παιονίας, χθες, σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη που χρησιμοποιούσαν οι δύο συλληφθέντες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 99.000 πακέτα τσιγάρων (δηλαδή 1.980.000 τεμάχια), για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία τσιγάρα θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών, που σύμφωνα με πρώτη εκτίμηση υπολογίζονται στις 400.000 ευρώ.

Κατασχέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, δύο οχήματα που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους, στο ένα εκ των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 36.000 ευρώ, κρυμμένο κάτω από το κάθισμα του οδηγού.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στον επίσημο λογαριασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook.
 

Tags
Back to top button