Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Εντάσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών σε πορεία κατά του lockdown

Δεκάδες διαδηλωτές, συγκεντρώθηκαν στην Θεσσαλονίκη, κοντά στον Λευκό Πύργο την Παρασκευή το απόγευμα, διαμαρτυρώμενοι για την επιβολή lockdown.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, επικράτησε ένταση μεταξύ των διαδηλωτών και αστυνομικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα άτομα συγκεντρώθηκαν κοντά στον Λευκό Πύργο, μέσω διαδικτυακού καλέσματος, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την επιβολή lockdown.

Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται επί τόπου προκειμένου να αποτρέψουν τον συνωστισμό πολιτών και κατά συνέπεια την πραγματοποίηση της συγκέντρωσης, με τους διαδηλωτές να αντιδρούν.

Αρχικά υπήρξε μικροένταση, λίγο αργότερα όμως τα πνεύματα οξύνθηκαν. Διαδηλωτές πέταξαν μπουκάλια και μπογιές προς του αστυνομικούς. Εκείνοι απάντησαν με ρίψη χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, προκειμένου να διαλύσουν τη συγκέντρωση.

"Φεύγουν" οι Αθηναίοι - Πάνω 45.000 οχήματα πέρασαν τα διόδια

Από το πρωί της Παρασκευής και ενόψει του αυριανού lockdown χιλιάδες Αθηναίοι, σπεύδουν να φύγουν από το Λεκανοπέδιο.

Η κυκλοφορία στους οδικούς άξονες των αυτοκινητοδρόμων σήμερα Παρασκευή παρουσιάζει αύξηση 30% σε σχέση με την προηγούμενη Παρασκευή, η οποία στις περιοχές κοντά στην Αθήνα.

300.000 οχήματα θα περάσουν από την Αττική Οδό

Ο κυκλοφοριακός φόρτος στην Αττική Οδό θυμίζει ημέρες Χριστουγέννων. Σήμερα μάλιστα αναμένεται να φτάσει τα 300.000 οχήματα, αριθμός που αποτελεί έναν από τους υψηλότερους φόρτους της χρονιάς. Αξίζει να αναφερθεί πως χθες η κυκλοφορία έφτασε τα 260.000 οχήματα.

Μεγάλη αύξηση της κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις της Εθνικής Οδού

Αυξημένη είναι η κυκλοφορία από χθες στην Εθνική οδό. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι η αύξηση αφορά και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Ειδικότερα, σήμερα μέχρι τις 17:00, έχουν περάσει από τα διόδια των Αφιδνών 22.172 οχήματα προς Λαμία και 19.597 προς Αθήνα.

Η κυκλοφορία στο ρεύμα εξόδου, από την πόλη των Αθηνών, εμφανίζεται κατά 14% μεγαλύτερη από την κυκλοφορία της προηγούμενης Παρασκευής, ενώ στο ρεύμα εισόδου η αντίστοιχη αύξηση φτάνει στο 23%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνω από 23.000 αυτοκίνητα έχουν περάσει από τα διόδια της Ελευσίνας

Ομοίως, αυξημένη είναι η κυκλοφορία από χθες και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Ολυμπίας Οδού. Ειδικότερα, σήμερα μέχρι τις 17:00, έχουν περάσει από τα διόδια της Ελευσίνας 23.578 οχήματα προς Κόρινθο και 18.175 προς Αθήνα. Η κυκλοφορία στο ρεύμα εξόδου, από την πόλη των Αθηνών, εμφανίζεται κατά 30% μεγαλύτερη από την κυκλοφορία της προηγούμενης Παρασκευής, ενώ στο ρεύμα εισόδου η αντίστοιχη αύξηση φτάνει στο 34%.
 

 

Tags
Back to top button