Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Θεσ/νίκη: Νέες εισβολές σε σπίτια & συλλήψεις πολιτών από δυνάμεις ασφαλείας για «συνωστισμό»

Κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Θεσσαλονίκη οι δυνάμεις ασφαλείας εισέβαλαν σε δύο σπίτια όπου συνέλαβαν παρέες νεαρών που... κάθονταν και τους επέβαλαν «τσουχτερά» πρόστιμα.

Η πρώτη εισβολή έγινε σε σπίτι στην περιοχή της Νεάπολης. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα στην περιοχή της Νεάπολης γύρω στις 23:30 κι εκεί εντόπισαν 30χρονο στον οποίο φόρεσαν χειροπέδες. Ο άντρας θα κληθεί να πληρώσει και το πρόστιμο των 3.000 ευρώ. Οι υπόλοιποι νεαροί τράπηκαν σε φυγή.

Η δεύτερη εισβολή έγινε στην περιοχή της Ξηροκρήνης. Γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα και συνέλαβαν τον 26χρονο διοργανωτή, στον οποίο κι επέβαλλαν πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Πρόστιμα των 300 ευρώ επιβλήθηκαν και στους υπόλοιπους... τέσσερις συμμετέχοντες στη συνάθροιση.

Tags
Back to top button