Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Θερμομέτρηση στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στην είσοδο της Ιεράς Συνόδου

 

Μήνυμα για την τήρηση των μέτρων και την προστασία των πολιτών στέλνει ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος φορώντας την απαραίτητη μάσκα έφτασε νωρίς το πρωί στη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου.

Στην είσοδο του κτιρίου, αφού έβαλε αντισηπτικό στα χέρια και θερμομετρήθηκε, προχώρησε προς την αίθουσα της συνεδρίασης της Ιεράς Συνόδου.
 

Με τη σημερινή συνεδρίαση η Ιερά Σύνοδος, ολοκληρώνει τον κύκλο της της 163ης Συνοδικής Περιόδου.

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, συνεδριάζει εν μέσω μια ιδιαίτερης καμπής, λόγω της πανδημίας και των μέτρων που λαμβάνονται, ενώ θα ασχοληθεί με θέματα της Ημερησίας Διατάξεως.

Υπό αυτό το πρίσμα, ήδη εξετάζονται τα σενάρια για τη φθινοπωρινή σύγκληση Ιεραρχίας, καθώς αναζητάτε ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος, ώστε να πραγματοποιηθεί με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Η σύνθεση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος της 163ης Συνοδικής Περιόδου είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος:
Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος

Μέλη οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες:

Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος

Παραμυθίας, Φιλιατών και Γηρομερίου κ. Τίτος

Μηθύμνης κ. Χρυσόστομος

Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος

Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος

Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος

Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος

Παροναξίας κ. Καλλίνικος

Φωκίδος κ. Θεόκτιστος

Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος

Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος

Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος

Ο Αρχιγραμματεύς

Tags
Back to top button