Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Θέαση Α.Τ.Ι.Α. από Αμερικανούς πιλότους στη Χαβάη, το 1959…

Στις 11 Ιουλίου του 1959, το αμερικανικό αεροσκάφος της Pan American, το οποίο εκτελούσε πτήση από τη Χονολουλού της Χαβάης προς το Σαν Φρανσίσκο, συνάντησε σε ύψος 21.000 ποδών πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό ένα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο.

Μάλιστα, ο παλαιός και πεπειραμένος πιλότος του αεροπλάνου, George Wilson, ανέφερε πως η μυστηριώδης πτητική μηχανή «έφερε ένα τρομακτικά υπέρλαμπρο φως, το οποίο ήταν πλαισιωμένο από αρκετά μικρότερα φώτα και κινούνταν με αδιανόητη ταχύτητα!»

Υπήρξαν και άλλοι πιλότοι της ίδιας εταιρείας, αλλά και άλλων εταιρειών, οι οποίοι ίπταντο κοντά στη Χαβάη και οι οποίοι μετέδωσαν στον Πύργο Ελέγχου ότι επεσήμαναν το μυστηριώδες φωτεινό αντικείμενο σε απόσταση από 800 έως 900 μίλια από τη Χονολουλού και σε ύψος 7.000 μέτρων.

Ο πιλότος George Wilson δήλωσε ότι παρακολουθούσε την πτήση του ιπτάμενου δίσκου για περίπου δέκα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια, απομακρύνθηκε από το αεροπλάνο και εξαφανίστηκε στον ορίζοντα.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», στις 12/07/1959…

Tags
Back to top button