Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Θαρραλέα Σουηδέζα παίρνει στο κυνήγι με μπουκάλι Ιρακινό ο οποίος αυνανιζόταν δίπλα της!

Το περιστατικό που συνέβη, στη Σουηδία, χώρα η οποία έχει δεχτεί μεγάλο αριθμό αλλοδαπών μουσουλμάνων, είναι ενδεικτικό της κατάστασης η οποία επικρατεί στη χώρα. Μια 21χρονη Σουηδέζα έδειρε στην κυριολεξία ένα Ιρακινό, ο οποίος είχε την ιδέα να κάτσει δίπλα της και να αρχίσει να αυνανίζεται.

σε τρένο το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο από το Öresund στο  Karlshamn  όταν ένας 23χρονος Ιρακινός κάθισε δίπλα στην νεαρή Σουηδέζα. Όπως αναφέρει η ίδια στον σουηδικό Τύπο στην αρχή ξαφνιάστηκε από την επιλογή του Άραβα να κάτσει δίπλα της καθώς στο βαγόνι υπήρχαν αρκετές άδειες θέσεις.

Όπως είπε η ίδια «ο Ιρακινός συμπεριφερόταν περίεργα και παρατήρησα ότι με κοιτούσε έτνονα και αναρρωτήθηκαν τι ακριβω΄ς ήθελε».

Στη συνέχεια ο Ιρακινός κατέβασε το μπουφάν που κρατούσε πάνω από το παντελόνι του και άρχισε να αυνανίζεται.  

Η Χάνα, όπως είναι το όνομά της, χαμήλωσε τη μουσική στα ακουστικά της και παρατήρησε ότι ο νεαρός είχε επιδοθεί στο γνωστό «άθλημα» ακριβώς δίπλα της.

«Πανικοβλήθηκα και αισθάνθηκα παγιδευμένη και δεν ήξερα αν μπορούσα να σηκωθώ από τη θέση μου γιατί ένιωσα να απειλούμαι από αυτόν. Κοίταξα γύρω μου για να δω αν κάποιος άλλος από τους επιβάτες είχε καταλάβει τι γινόταν αλλά δεν είδα κάτι», είπε η Χάνα αργότερα στην αστυνομία, για να συνεχίσει:

«Στη συνέχεια σκέφτηκε να τραβήξω το μπουφάν του την ώρα που περνούσε κάποιος επιβάτης αλλά ούτε αυτό έγινε δυνατό».

Τότε και συμφωνά με την μαρτυρία της αποφάσισε να δράσει η ίδια σηκώνοντας το Άραβα  και ωθώντας τον προς τον κεντρικό διάδρομο ενώ ταυτόχρονα τον κτυπούσε με ένα μπουκάλι.

«Την ίδια στιγμή», λέει η ίδια «ούρλιαζα. Κάθεσαι δίπλα μου και αυνανίζεσαι για κακή σου τύχη»!

«Τον κτύπησα αρκετές με ένα μπουκάλι. Ήμουν τόσο νευριασμένη με αυτό που είχε κάνει», είπε η ίδια.

Στη συνέχεια ο Ιρακινός προσπάθησε να ξεφύγει από τα χέρια της Χάνα φωνάζοντας και βρίζοντας στα αγγλικά αλλά η νεαρή σουηδέζα τον κρατούσε χωρίς να τον αφήνει.

Στη συνέχεια ένας ελεγκτής ήρθε και ρώτησε τι έγινε. Αφού του εξήγησε η Σουηδέζα άφησε τον Ιρακινό να φύγει κάτω από τις διαμαρτυρίες της Χάνα.

Τελικά έγινε δυνατό να ταυτοποιηθεί ως Moummen Taher Safer Alekiad .

Ζούσε σε ένα καταυλισμό  αλλοδαπών στο Sölvesborg και είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για σεξουαλικού τύπου αδικήματα. Τελικά καταδικάστηκε από σουηδικό δικαστήριο σε πρόστιμο 5000 $ για ότι έκανε.

Tags
Back to top button