![Θάνατος 83χρονης στα Γρεβενά: Συνελήφθη ως ύποπτος ο 59χρονος γιος της](https://pro-news.gr/images/posts/December 2021/thanatos-83khronis-sta-grevena-sinelifthi-os-ypoptos-o-59khronos-.webp?5bca1d06f8a724e6bcf2b251efe84303)
Μια περίεργη υπόθεση είναι σε εξέλιξη, η μητέρα του οποίου βρέθηκε νεκρή (από τον ίδιο κατά δήλωσή του) μέσα στο σπίτι τους. O ίδιος αναζητούνταν απο τις αρχές για αρκετές ώρες.
Ο 59χρονος φέρεται να είχε δηλώσει στις αρχές ότι βρήκε την μητέρα του, ηλικίας 83 ετών, στο σπίτι τους χωρίς τις αισθήσεις της. Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί η ηλικιωμένη ήταν νεκρή και κατόπιν εισαγγελικής εντολής ζητήθηκε η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.
Ο 59χρονος δεν βρέθηκε στο σπίτι, η αστυνομία τον αναζήτησε και νωρίτερα τον συνέλαβε, για εγκληματική ενέργεια, καθώς σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος της 83χρονης Β.Π. προήλθε από ασφυξία.
Ο 59χρονος κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Γρεβενών και αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Σύμφωνα με ένα άλλο τοπικό ΜΜΕ των Γρεβενών, ο γιος της άτυχης γυναίκας πήγε χθες σε γραφείο τελετών και ζήτησε να γίνει άμεσα η κηδεία της μητέρας του. Αυτό προβλημάτισε την αστυνομία, η οποία σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα, γνώριζε πως ο συγκεκριμένος άνδρας είχε δολοφονήσει το 1993 την γιαγιά του στο ίδιο χωριό και γι’ αυτό ζήτησαν να γίνει νεκροψία-νεκροτομή της θανούσας.