Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: Συλλυπητήρια του ΟΣΕ στους συγγενείς των θυμάτων - 57 οι νεκροί

Μια ιατροδικαστής εδώ και δυο 24ωρα προσπαθεί μαζί με άλλους συναδέλφους της να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους έτσι ώστε να αποδοθούν κάποια στιγμή οι σοροί των τουλάχιστον 57 νεκρών στους συγγενείς τους μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. 

Μια ολόκληρη χώρα κλαίει και βιώνει εθνικό πένθος για τον χαμό 57 ανθρώπων οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ήταν νέα παιδιά. 

Μανάδες, πατεράδες, αδέρφια, σύντροφοι, φίλοι περιμένουν να μάθουν αν έχει βρεθεί η σορός του δικού τους ανθρώπου.

Και ενώ θεωρείται βέβαιο ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί, ο ΟΣΕ, εκδίδει την πρώτη του ανακοίνωση μετά από  δυο 24ωρα σιγής, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής και μάλιστα όπως αναφέρει δεν βρίσκει λόγια να εκφράσει την οδύνη του. 

Ενός λεπτού σιγή στη Βουλή της Αλβανίας για την τραγωδία στα Τέμπη

Δείτε την ανακοίνωση

Σε μια στιγμή βαθιάς οδύνης για το χαμό δεκάδων συνανθρώπων μας είναι δύσκολο κανείς να βρει λόγια.

Συλλυπητήρια σε όλους τους γονείς τους συζύγους, τους συγγενείς, τους συντρόφους  τους φίλους.

Συλλυπητήρια σε όλη την Ελλάδα για την ανείπωτη τραγωδία.

Πλέον το ελάχιστο που οφείλουμε, είναι να αποδοθεί πλήρης και απόλυτη δικαιοσύνη.

Το πρώτο μέλημα όλων ήταν να διαχειριστούμε το τραγικό συμβάν στο πεδίο.

Tags
Back to top button