Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

«Τέλος εποχής»: Στο «σφυρί» βγαίνουν «Έθνος» και «Ημερησία» του ομίλου Πήγασος

Στο Ειρηνοδικείο Αθηνών στις 26 Ιουλίου, στις 4 το απόγευμα θα διενεργηθεί ο πλειστηριασμός των σημάτων των εφημερίδων «Έθνος» και «Ημερησία», του ομίλου Πήγασος Εκδοτική ΑΕ.

Η τιμή πρώτης προσφοράς για το «Έθνος» ορίστηκε στα 2,355 εκατ. ευρώ, ενώ για την Ημερησία στις 476.000 ευρώ.

Η εγγύηση ορίζεται στο 30% της τιμής πρώτης προσφοράς, δηλαδή στα 706.500 ευρώ για το Έθνος και το Έθνος της Κυριακής, και στα 142.800 ευρώ για την Ημερησία.

Επίσης, θα βγουν στον πλειστηριασμό μετοχές εταιριών του ομίλου επί των οποίων έχει συσταθεί ενέχυρο.

Tags
Back to top button