Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Τελειώνει οριστικά το ζήτημα των F-35 για την Τουρκία - Συζητήσεις για αποζημίωση

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του επικεφαλής των εξοπλισμών της Τουρκίας, Ισμαήλ Ντεμίρ, η Τουρκία θα πάρει αποζημίωση για το ποσό που έχει καταβάλει για  τη συμπαραγωγή και αγορά των F-35.

Ο Ντεμίρ δήλωσε πως θα προσέλθουν σε συνομιλίες με την Αμερική ωστόσο δεν αναφέρθηκε καθόλου στην παραλαβή ή συμπαραγωγή των αεροσκαφών, τονίζοντας ουσιαστικά μόνο το γεγονός πως η Τουρκία θα προβεί σε συζητήσεις για να λάβει αποζημίωση για την έξοδο της από το πρόγραμμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο η εφημερίδα Τζουμ Χουριέτ όσο κι άλλες αντιπολιτευόμενες τουρκικές εφημερίδες υπογραμμίζουν σε δημοσιεύματα τους πως μάλλον η Τουρκία έχει παραδεχτεί ότι δεν θα παραλάβει τα F-35 και προσπαθεί να πάρει τα χρήματα της πίσω.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να ληφθεί υπ` όψιν και ένας δεύτερος παράγοντας καθώς ο Ισμαήλ Ντεμίρ, ναι μεν δεν τοποθετήθηκε για το θέμα των F-35 και των  S-400 αλλά ανακοίνωσε το πρόγραμμα του «Εθνικού Μαχητικού», ενός εθνικού αντιαεροπορικού συστήματος μεγάλου βεληνεκούς το οποίο θα κατασκευαστεί μέσα στα επόμενα χρόνια.

Tags
Back to top button