Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τέξας: Παρασκευάστηκε μπέργκερ αξίας... 1600 δολ. - Δείτε το λόγο που είναι τόσο ακριβό (φώτο)

Το «Black Gold» μπέργκερ, είναι ίσως το πιο ακριβό μπέργκερ που έχει παρασκευαστεί ποτέ!

Πρόκειται για ένα μπέργκερ που σερβίρεται στο H Bar στο Χιούστον του Τέξας και αξία του ανέρχεται σε 1.600 δολάρια! Το συγκεκριμένο μπέργκερ είναι το πιο ακριβό που κυκλοφορεί στην αγορά και είναι αφιερωμένο στην πετρελαϊκή βιομηχανία του Χιούστον, καθώς για την παραγωγή του χρησιμοποιούνται πραγματικά φύλλα χρυσού 24 καρατίων πάνω σε ένα μαύρο ψωμάκι brioche.


Τα υπόλοιπα υλικά του Black Gold μπέργκερ είναι γνωστά στους λάτρεις του καλού φαγητού, καθώς αποτελείται από 16 φέτες Wagyu (η σωστή ονομασία για το ιαπωνικό μοσχάρι), φουά γκρα, φρεσκοκομμένες μαύρες τρούφες και σως μαύρης τρούφας.

Να αναφέρουμε ότι το brioche εγχέεται με υγρό χαβιάρι και στην συνέχεια καλύπτεται με φύλλα χρυσού πριν ψηθεί, ώστε να λάβει την τελικη του μορφή. Το Black Gold σερβίρεται με ένα μπουκάλι σαμπάνιας Dom Perignon του 2006 και πατάτες τηγανητές με χρυσόσκονη 24 καρατίων, σε περίπτωση που οι πελάτες λαχταρούν ακόμα περισσότερο χρυσάφι με την σαμπάνια τους.

Το εστιατόριο βρίσκεται μέσα στο Post Oak Hotel του Χιούστον, το οποίο ανήκει στον δισεκατομμυριούχο Tilman Fertitta. Το ξενοδοχείο προσφέρει και ένα πακέτο γευσιγνωσίας κρασιού αξίας 1 εκατ. δολαρίων με πρόσβαση σε 43 κρασιά του Chateau Mouton Rothschild, οπότε το μπέργκερ δεν ακούγεται και τόσο άσχημο τελικά…

Tags
Back to top button