Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταξί: Διαμαρτυρία των αυτοκινητιστών έξω από το υπουργείο Μεταφορών

Διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι αυτοκινητιστές με τα ταξί τους, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας τους, ενώ θα επιχειρήσουν να συναντηθούν με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Χωρίς ταξί σήμερα Μεγάλη Τρίτη η Αττική

Απεργούν σήμερα Μεγάλη Τρίτη οι οδηγοί ταξί της Αττικής ζητώντας την ικανοποίηση αιτημάτων τους μεταξύ των οποίων και την ελεύθερη διέλευση τους από τις λεωφορειολωρίδες.

Αναλυτικότερα το ΣΑΤΑ, αποφάσισε για σήμερα (15/4) νέα 24ωρη προειδοποιητική απεργία, ζητώντας ελεύθερη πρόσβαση των οδηγών ταξί στις λεωφορειολωρίδες και μετά τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών, Κωνσταντίνου Κυρανάκη πως τα αιτήματά τους δεν γίνονται αποδεκτά.

 

Το ΣΑΤΑ ζητά να ισχύσουν όσα αναφέρονται στο τελικό κείμενο του νέου Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για τα οποία, όπως αναφέρει το συνδικάτο σε ανακοίνωσή του «δεσμεύτηκε δημόσια η κυβέρνηση, μέσω του πρώην υφυπουργού Μεταφορών Βασίλη Οικονόμου».

Σε κάθε περίπτωση, όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι «το ΣΑΤΑ θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο επικοινωνίας με τον κ. Κυρανάκη, προκειμένου να λυθεί οριστικά και χωρίς «ήξεις – αφήξεις» το θέμα της διέλευσης των έμφορτων Ταξί από τις ειδικές λωρίδες κυκλοφορίας».

«Δεν υπάρχει σκέψη να αλλάξει το ήδη υφιστάμενο πλαίσιο που απαγορεύει πλήρως την είσοδο των οχημάτων ταξί εντός της λεωφορειολωρίδας» τόνιζαν την Πέμπτη (10/4) πηγές του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στους οδηγούς ταξί που αντιδρούν.

Tags
Back to top button