Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΙΣΤΟΡΙΑ

Τα βασανιστήρια των Βίκινγκς και οι πιο διάσημοι θρύλοι τους

Κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα, για μια περίοδο περίπου 300 χρόνων, οι Βίκινγκς από τη περιοχή της Σκανδιναβίας, ταξίδευαν μέσω θαλάσσης και έκαναν επιδρομές στην υπόλοιπη Ευρώπη. Με την ορμή και τη δύναμη των όπλων τους, κατάφεραν να εξαπλωθούν από τη Ρωσία, στο Παρίσι, τη Ρώμη, μέχρι και την Κωνσταντινούπολη.

Ωστόσο, σκοπός τους δεν ήταν αποκλειστικά η κατάκτηση νέων περιοχών. Χωρίς ιδιαίτερο λόγο λεηλατούσαν μοναστήρια, έκαιγαν σπίτια και έκλεβαν ό,τι έβρισκαν. Βίαζαν γυναίκες και σκότωναν ακόμη και αμάχους. Οι Βίκινγκς θεωρούνται οι πιο άγριοι θαλασσοπόροι. Οι περισσότερες ιστορίες για τη ζωή και τη δράση τους μεταφέρθηκαν από στόμα στόμα, καθώς δεν είχαν αναπτύξει γραφή.

  • Διαβάστε περισσότερα στο
Tags
Back to top button