Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Τα τρία λάθη που κάνουν τα αυγά να... ραγίζουν κατά το μαγείρεμα

Το μαγείρεμα των αυγών δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται, καθώς είναι αρκετά πιθανό να ραγίσουν κατά το βρασμό.

Το κέλυφος των αυγών ραγίζει κατά το μαγείρεμα γιατί γίνονται κάποια σοβαρά λάθη.

Λάθος 1

Μην βάζετε κρύα αυγά στην κατσαρόλα. Είναι καλύτερο να τα βγάλετε από το ψυγείο τουλάχιστον λίγα λεπτά πριν τα μαγειρέψετε.

Όταν τα αυγά είναι σε θερμοκρασία δωματίου, ο κίνδυνος να σπάσει το κέλυφος είναι πολύ μικρότερος.

Λάθος 2

Εάν το νερό βράσει πολύ, τα αυγά πιθανότατα θα σπάσουν. Αυτό θα συμβεί λόγω της ταχείας αύξησης του όγκου της πρωτεΐνης (ασπράδι) και του κρόκου.
Επομένως, πρέπει να ψηθούν σε μέτρια ή χαμηλή φωτιά.

Λάθος 3

Τα αυγά πρέπει να βράζονται σε αλατισμένο νερό. Εάν το νερό είναι ανάλατο, το κέλυφος μπορεί να σπάσει και η πρωτεΐνη να διαρρεύσει.
Αλλά αν το νερό περιέχει αλάτι, δεν θα μπορεί να στραγγίξει, ακόμα κι αν το κέλυφος είναι σπασμένο.

Tags
Back to top button