Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Τα τρία λάθη που κάνουμε με το φαγητό και θέτουμε την υγεία μας σε κίνδυνο

Γνωρίζατε πως η κύρια πηγή τροφικής δηλητηρίασης είναι το σπίτι μας, παρόλο που φοβόμαστε περισσότερο για όσα καταναλώνουμε έξω από αυτό;

​Τα βακτηρίδια που σχετίζονται με τις τροφογενείς ασθένειες είναι κυρίως η σαλμονέλα, το εσερίχια κόλι και το καµπυλοβακτηρίδιο.

Οι καταναλωτές, ενώ κατά ένα μεγάλο μέρος είναι ενήμεροι για τα ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια τροφίμων, ακόμα δεν παίρνουν την υγιεινή στην κουζίνα αρκετά στα σοβαρά.
 
Δείτε ποια είναι τα συχνότερα λάθη που κάνουμε όταν χειριζόμαστε τα τρόφιμα στο σπίτι:

Μόλυνση από προσβεβλημένο άνθρωπο

Τα μέλη της οικογένειας που είναι άρρωστα δεν πρέπει να αγγίζουν το φαγητό γιατί μπορεί να μεταφέρουν πολύ εύκολα παθογόνα μικρόβια.

Ανεπαρκής ψύξη

Κρατήστε τα τρόφιμα κατεψυγμένα ή παγωμένα μέχρι την κατανάλωση ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος αλλοίωσης.

Χρήση μολυσμένων σκευών

Κρατήστε τις επιφάνειες καθαρές και πλύνετε τα σκεύη μετά τη χρήση ιδιαίτερα αν έχετε βάλει σε αυτά ωμό κρέας.

Ετοιμασία αρκετή ώρα πριν

Φάτε αμέσως μετά την ετοιμασία ή το ξαναζέσταμα και μην αφήνετε εκτεθειμένο το έτοιμο φαγητό.

Tags
Back to top button