Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Τα ρωσικά όπλα του μέλλοντος (βίντεο)

Η Ρωσία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που καταγράφονται οι δοκιμές οι τρόποι χειρισμού μιας νέας γενιάς πυρηνικών και συμβατικών όπλων

Λίγες ημέρες πριν ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συζήτησαν πώς να αποφευχθεί το ενδεχόμενο μιας κούρσας εξοπλισμών.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας είχε ανακοινώσει τον Μάρτιο τη δημιουργία μιας σειράς πυρηνικών όπλων νέας γενιάς, λέγοντας ότι θα μπορούσαν να πλήξουν σχεδόν οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη και να αποφύγουν τις αμερικανικές αντιπυραυλικές ασπίδες.

Τόσο ο ίδιος ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους όσο και ο Αμερικανός ομόλογός του, που είχαν την πρώτη σύνοδο μεταξύ τους στο Ελσίνκι τη Δευτέρα, αναφέρθηκαν στην ανάγκη να αποφευχθεί το ενδεχόμενο μιας κούρσας εξοπλισμών, ενώ ο Βλαντίμιρ Πούτιν επισήμανε την επείγουσα ανάγκη να εργαστούν για να επεκτείνουν τη Συνθήκη START για τη μείωση των στρατηγικών όπλων.

 

 

 

Tags
Back to top button