Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

Τα ποτάμια στη Νότια Κορέα γέμισαν με αίμα - Τι συνέβη;

Με σκηνή από τη Βίβλο έμοιαζαν τα ποτάμια στη Νότια Κορέα, κοντά στα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα.

Ο λόγος που τα ποτάμια έγιναν κόκκινα και έβγαζαν μια δυσάρεστη και ανυπόφορη οσμή, ήταν οι σφαγές χοίρων που πραγματοποιούνται από τη κυβέρνηση, λόγω της γρίπης των χοίρων.

Μέχρι σήμερα έχουν σκοτωθεί 47.000 χοίροι και οι έντονες βροχοπτώσεις μετέφεραν το αίμα από τα σφαγεία προς τους υδάτινους ορίζοντες, αναστατώνοντας τον πληθυσμό που φοβούνται την μετάδοση ασθενειών.

Το υπουργείο Γεωργίας στη Νότια έσπευσε να καθησυχάσει τον κόσμο στέλνοντας αξιωματούχους να επιβλέψουν την κατάσταση.

Tags
Back to top button