Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Τα «γύρισε» ο αστυνομικός της Ναντ σε νέα του κατάθεση: «Πυροβόλησα άθελά μου τον 22χρονο»

Αλλαγή στην αρχική κατάθεσή του πραγματοποίησε ο αστυνομικός της Ναντ, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε το βράδυ της Τρίτης έναν 22χρονο κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου. Πλέον, δηλώνει πως ο πυροβολισμός κατά του νεαρού έγινε κατά λάθος.

«Παραδέχθηκε πως είχε κάνει μια δήλωση η οποία δεν ήταν σύμφωνη με την αλήθεια», στην πρώτη κατάθεσή του, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο δικηγόρος του Λοράν-Φρανκ Λιενάρ.

Ο αστυνομικός έχει προφυλακιστεί από χθες, Πέμπτη, το μεσημέρι για «εκούσια βία από πρόσωπο θεματοφύλακα της δημόσιας αρχής που προκάλεσε τον θάνατο χωρίς πρόθεση».

Αυτή τη φορά «δήλωσε πως ήταν ένας πυροβολισμός κατά λάθος» στους ερευνητές της Γενικής επιθεώρησης της εθνικής αστυνομίας, εξήγησε ο δικηγόρος του.

Στις πρώτες καταθέσεις του είχε υποστηρίξει πως βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα.

«Αναμένουμε να οδηγηθεί στο δικαστήριο. Κανονικά το απόγευμα» θα οδηγηθεί ενώπιον δικαστή, διευκρίνισε ο δικηγόρος.

Τον θάνατο του 22χρονου Αμπουμπακάρ Φ., ακολούθησαν από το βράδυ της Τρίτης τρεις νύχτες βίας σε συνοικίες της Νάντης με την πυρπόληση δημόσιων κτιρίων και αυτοκινήτων.

Tags
Back to top button