Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Τα «αλλάζει» ο Α.Γεωργιάδης: «Δεν υπάρχει συζήτηση για ανοιχτά καταστήματα όλες τις Κυριακές» (βίντεο)

Διαψεύδει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μέσω του ΣΚΑΪ τις πληροφορίες ότι το υπουργείο σχεδιάζει την πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου των καταστημάτων. 

Πιο συγκεκριμένα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ρωτήθηκε αν το υπουργείο σκέπτεται να επιτρέψει το άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου. «Θέλω να είμαι απολύτως σαφής, όχι. Δεν υπάρχει καμία τέτοια συζήτηση στο υπουργείο Ανάπτυξης. Το θέμα των Κυριακών έχει ρυθμιστεί επαρκώς από την προηγούμενη κυβέρνηση», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ο εμπορικός κόσμος της χώρας είναι διχασμένος σε αυτό το θέμα. Έχουμε ανοίξει αρκετές πρωτοβουλίες στο υπουργείο Ανάπτυξης αλλά αυτή (σ.σ. το άνοιγμα τις Κυριακές) δεν είναι μία από αυτές», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων. 

Αναφορικά με την επένδυση στο Ελληνικό ο Άδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι οι Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις θα εκδοθούν την Τρίτη και μέχρι το τέλος του χρόνου θα ξεκινήσουν τα έργα. 

Ανέφερε ότι οι αποφάσεις θα είναι πλήρως σταθμισμένες και θα προστατεύουν και τις αρχαιότητες και το περιβάλλον. Παράλληλα τόνισε ότι η διαδικασία είναι απολύτως μέσα στο χρονοδιάγραμμα και στις 30 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός για το καζίνο. 

Για τα κτίρια που προβλέπονται στην επένδυση στο Ελληνικό ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε ότι εφαρμόζεται ακριβώς το σχέδιο που είχε ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα είπε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ήταν τόσο διχασμένη στο θέμα του Ελληνικού που το έργο δεν θα ξεκινούσε ούτε σε 50 χρόνια. 
 

Tags
Back to top button