Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Τα 800 ευρώ και για επιχειρήσεις μέχρι 20 εργαζόμενους

Αμέσως μετά το Πάσχα θα ψηφιστεί η τροπολογία που αλλάζει το όριο για το επίδομα των 800 ευρώ και από την ερχόμενη Παρασκευή θα μπορούν να ενταχθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ και όσοι έχουν μέχρι και 20 εργαζόμενους, ώστε να μπορούν να κάνουν αίτηση και τα μαγαζιά από τον κλάδο εστίασης.

Αυτό σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Open και συμπλήρωσε ότι σήμερα, οπότε και θα ανοίξει η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, στο aade.gr για το επίδομα των 800 ευρώ για ατομικές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες και νέες επιχειρήσεις, αρχικά θα γίνονται δεκτά τα αιτήματα μόνο για όσες επιχειρήσεις είναι ατομικές ή απασχολούν έως 5 άτομα και από την προσεχή Παρασκευή θα μπορούν να ενταχθούν και οι επιχειρήσεις μέχρι 20 εργαζόμενους.

Επίσης ο υπουργός γνωστοποίησε ότι μέχρι τώρα έχουν πάρει το voucher 17.000 επιστήμονες και στην πλατφόρμα για την επιστρεπτέα προκαταβολή έχουν υποβάλει τη σχετική αίτηση 100.000 επιχειρήσεις.

Tags
Back to top button