Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Τα 4 κοινά λάθη που κάνουμε όταν μαγειρεύουμε μανιτάρια!

Διανύουμε ακόμη περίοδο νηστείας και μια πολύ καλή χορτοφαγική επιλογή είναι τα μανιτάρια. Ποια λάθη κάνουμε κατά το μαγείρεμα και συνήθως δεν είναι τόσο νόστιμα όσο όταν τα βρίσκουμε ως συνοδευτικό στο πιάτο κάποιου εστιατορίου; Με αυτές τις 4 μαγειρικές συμβουλές θα απογειώσετε το μαγείρεμα μανιταριών!


1. Είτε τα αγόρασες από τη λαϊκή, είτε από το σούπερ μάρκετ, το πιο πιθανό είναι τα μανιτάρια σου να έχουν χώμα πάνω τους. Προφανώς και πρέπει να τα καθαρίσεις, αλλά ούτε που να διανοηθείς να τα πλύνεις με νερό! Τα μανιτάρια είναι σαν σφουγγάρια και απορροφούν κάθε υγρό με το οποίο έρχονται σε επαφή. Για να τα καθαρίσεις χρησιμοποίησε ένα νωπό κομμάτι χαρτί κουζίνας.

2. Εάν έχεις μαγειρέψει ποτέ μανιτάρια, ξέρεις πολύ καλά ότι απελευθερώνουν πολλά υγρά κατά το μαγείρεμα. Σε συμβουλεύουμε να τα μαγειρεύεις σε υψηλή θερμοκρασία για να εξατμίζεται το νερό.

3. Όπως είπαμε, τα μανιτάρια είναι σαν σφουγγάρια. Έτσι ακριβώς όπως απορροφούν το νερό, έτσι απορροφούν και το λάδι ή το βούτυρο στο οποίο τα μαγειρεύεις. Μην το λυπάσαι λοιπόν! Πρόσθεσε αρκετό στο τηγάνι σου για να τα τσιγαρίσεις και να τους δώσεις υπέροχη γεύση!

4. Εάν βάλεις πολλά μανιτάρια στο τηγάνι σου στο τέλος, λόγω των υγρών που απελευθερώνουν, θα τα μαγειρέψεις στον ατμό, δεν θα τα σοτάρεις. Θα σε συμβουλεύαμε να τα μαγειρεύεις λίγα λίγα, ώστε να επιτρέπεις στο νερό να εξατμιστεί.


Tags
Back to top button