Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Τ. Κουίκ περί αποστασίας και μέλλοντος της κυβέρνησης: «Δε θα υπάρξει αντίστοιχος Συμπιλίδης»

Θέση για τα σενάρια αποστασίας έλαβε ο υφυπουργός Εξωτερικών και στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ. Ερωτηθείς για το μέλλον της κυβερνητικής πλειοψηφίας, η οποία αριθμεί πια 152 βουλευτές ο κ. Κουίκ τόνισε: «Για μένα, το όριο αυτό θέτει προ των ευθυνών τους ακόμα περισσότερο εκείνους οι οποίοι έχουν απομείνει.

Πολύ πιο εύκολα μπορεί να κινηθεί ένας βουλευτής μέσα στους 160 από τους 152. Νομίζω ότι ‘Συμπιλίδης’ δεν θα βρεθεί σε αυτή την κυβέρνηση».

Σχολιάζοντας την ανεξαρτητοποίηση από τους ΑΝΕΛ του βουλευτή Γιώργου Λαζαρίδη ο Τ. Κουίκ είπε στον ρ/σ/ «Στο Κόκκινο»: «Είναι σαφές ότι δεν άντεξε το δρόμο της ευθύνης και των εθνικών συμφερόντων. Προφανώς δεν αντέχουν κάποιοι, είτε πιεζόμενοι-εκβιαζόμενοι από απειλές ακόμα και κατά συγγενών τους, είτε διότι προβάλλουν επιχειρήματα τα οποία η κυβέρνηση τους τα αποδομεί».

Ζήτησε δε την παράδοση της έδρας του: «Όποιος φεύγει από το πόστο του θα πρέπει να παραδίδει και την έδρα του. Αν δεν αντέχεις να την υπηρετήσεις και μάλιστα απέναντι σε εκείνους οι οποίοι θέλουν να γκρεμίσουν την κυβέρνηση για να επανέλθουν στην εξουσία και να κουκουλώσουν τα σκάνδαλά τους και τα ανομήματά τους, αν γίνεσαι συνεταίρος τους, αν γίνεσαι κομμάτι τους, αν γίνεσαι συνένοχός τους στο τι πάνε να κάνουν και με την συνδρομή που έχουν από τα γνωστά ΜΜΕ, τότε δεν μπορείς να ανήκεις στην οικογένεια των ΑΝΕΛ. Δώσε την έδρα για να προχωρήσουμε εμείς παρακάτω»

 

Tags
Back to top button