Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Ζητάμε την άμεση χορήγηση του συνόλου του δώρου Χριστουγέννων»

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του, ζητά τη χορήγηση του συνόλου του Δώρου Χριστουγέννων, σημειώνοντας την ανάγκη για λήψη ουσιαστικών μέτρων στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων.

Σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει ότι «ένα εκατομμύριο εργαζόμενοι θα περάσουν τις γιορτές με μειωμένο το δώρο Χριστουγέννων, το οποίο αρνείται η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη» και υποστηρίζει ότι ο Πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία σήμερα να δει πόσο ικανοποιημένοι είναι οι εργαζόμενοι από τα μέτρα στήριξης μέσω της διαμαρτυρίας τους στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Ένα εκατομμύριο εργαζόμενοι θα περάσουν τις γιορτές με μειωμένο το δώρο Χριστουγέννων, το οποίο αρνείται η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη.

Η κυβέρνηση που επιδοτεί την ανεργία, τις μειώσεις μισθών και νομιμοποιεί την απλήρωτη εργασία δεν ανέχεται τη κριτική.

Σήμερα το πρωί ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να δει πόσο ικανοποιημένοι είναι οι εργαζόμενοι από τα μέτρα στήριξης. Μία ειρηνική διαμαρτυρία εκλεγμένων εκπροσώπων από τον κλάδο του επισιτισμού και της εστίασης, που αριθμεί 400.000 εργαζόμενους, κατέληξε σε προσαγωγές.

Για άλλη μια φορά ζητάμε την άμεση χορήγηση του συνόλου του δώρου Χριστουγέννων και ουσιαστικά μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων.

Οι κοινωνικές διεκδικήσεις δεν θα μπουν σε καραντίνα».
 

Tags
Back to top button