Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδρίαση την Τετάρτης της Πολιτικής Γραμματείας ενόψει Κεντρικής Επιτροπής

Στο μικροσκόπιο του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνουν όλες οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, από την προτεραιότητα για έξοδο στις αγορές τις επόμενες μέρες μέχρι το «μέτωπο» Καμμένου που άναψε φωτιές σε κυβέρνηση και κόμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες για αύριο Τετάρτη έχει προγραμματιστεί να συγκληθεί η Πολιτική Γραμματεία.

Σημειωτέον, ότι πέρασε ένας μήνας από την τελευταία μάζωξη των κομματικών στελεχών στην Κουμουνδούρου και όλες οι τάσεις θα ανοίξουν–για πρώτη φορά μετά τη συμφωνία του eurogroup-τα χαρτιά τους στην Κεντρική Επιτροπή που ξεκινά την Παρασκευή (και θα διεξαχθεί και το Σάββατο).

Στάση αναμονής από τους «53»

Συνεχείς είναι οι ζυμώσεις στην πτέρυγα των «53», οι οποίοι πάρα τη γενικευμένη γκρίνια τους δεν φαίνεται να προκαλούν-τουλάχιστον στην παρούσα φάση- θέμα στην ηγεσία.

Το σίγουρο είναι πως έχουν δυσαρεστηθεί από την υπόθεση Καμμένου. Αν και γνωρίζουν ότι χωρίς τους ΑΝΕΛ δεν υπάρχει κυβέρνηση. Επομένως, είναι αναγκαίο...κακό.

Μένει επομένως να φανεί αν στην Κεντρική Επιτροπή θα διατυπώσουν διαφωνίες και αν θα θίξουν σε βάθος τα θέματα για τις συνεργασίες δείχνοντας προς την Κεντροαριστερά. Μέρος της οποίας αντιμετωπίζουν εξίσου με επιφύλαξη. 

Ενώ το σίγουρο είναι πως θα αξιώσουν να ενταθεί η δουλειά στις παρεμβάσεις κοινωνικής πολιτικής όπως και να αποφευχθεί το επικοινωνιακό success story όταν έρθει η ώρα της εξόδου στις αγορές.

Tags
Back to top button