Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Πορεία διαμαρτυρίας -Σκουρλέτης, Φίλης, Καββαδία και Λάμπρου με μαντήλα κατά του Ισραήλ (φωτό)

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Ισραηλινή Πρεσβεία για το σχέδιο προσάρτησης κατεχομένων παλαιστινιακών εδαφών της Δυτικής Όχθης.

Στον απόηχο της υπόθεσης Παππά με τις τηλεφωνικές συνομιλίες με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, τις παρεμβάσεις Νετανιάχου στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κ.ο.κ., κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βγήκαν σήμερα στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για την πιθανή προσάρτηση της Δυτικής Όχθης στο Ισραήλ.

Ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης, ο Νίκος Φίλης, η Αννέτα Καββαδία, ο Πάνος Λάμπρου από τους «53» που φορούσε την παραδοσιακή μαντήλα και άλλα στελέχη της Κουμουνδούρου έκαναν σήμερα παράσταση διαμαρτυρίας στην Ισραηλινή Πρεσβεία.

Η διαμαρτυρία του ΣΥΡΙΖΑ στην ισραηλινή Πρεσβεία, έγινε ενάντια στο σχέδιο προσάρτησης κατεχομένων παλαιστινιακών εδαφών της Δυτικής Όχθης του Ιορδάνη από το Ισραήλ.

 

Tags
Back to top button