Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Σύλληψη διακινητών μεταναστών και ναρκωτικών στη Ρόδο

Στη Ρόδο τον εντόπισαν οι αστυνομικοί τον διακινητή που αναζητούσαν στα Ιωάννινα και του πέρασαν χειροπέδες, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Ιωαννίνων!

Πρόκειται για έναν 56χρονο Αλβανό που συνελήφθη από άνδρες της τοπικής Ασφάλειας στην πόλη της Ρόδου και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών του νησιού, που έδωσε εντολή να εκτίσει την ποινή φυλάκισης δυο ετών και ενός μήνα η οποία του είχε επιβληθεί για παράνομη προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας.

Φυγόποινος διακινητής ναρκωτικών ήταν ένας 38χρονος Έλληνας που συνελήφθη στην Κάτω Αχαΐα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος όταν, μετά από έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο ετών και ενός μηνός.

Στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Περιφέρειας ένας 24χρονος Αλβανός, επειδή εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για κλοπή με ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Στον Τύρναβο, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος συνέλαβαν έναν 53χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Λάρισας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Tags
Back to top button