Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Super League 2: Καβάλα - Ξάνθη: Παίκτης δεν μπήκε στον αγώνα γιατί έδινε μάθημα από τα αποδυτήρια

Στις 16 Νοεμβρίου είχε δημοσιευθεί ότι η Καβάλα θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Super League 2 με μπασκετμπολίστες και αθλητές του kick-boxing, λόγω έλλειψης παικτών, γεγονός που είχε δημιουργήσει την υποψία ότι θα υπάρξουν προβλήματα . Και η επιβεβαίωση δεν άργησε να έρθει, αφού στον αγώνα με την Ξάνθη η Καβάλα άρχισε με 10 παίκτες επειδή ο 11ος έδινε μάθημα εξ αποστάσεως από τα αποδυτήρια του γηπέδου.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα θα μπορούσαν να οδηγήσουν τη διοίκηση στην απόφαση να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Δεν το έκαναν όμως και τώρα προκύπτουν περιστατικά όπως αυτό του αγώνα με την Ξάνθη. Παιχνίδι στο οποίο η Καβάλα άρχισε με παίκτη λιγότερο,και ο 11ος μπήκε στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το σκορ ήταν ήδη 3-0 υπέρ του αντιπάλου, πριν λίγες μέρες άλλωστε, στον αγώνα με τον Πιερικό, είχε δεχθεί 5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Κάπως έτσι θα εξελιχθεί η σεζόν για την Καβάλα μέχρι να βρεθεί λύση για να λειτουργήσει ξανά με τα αυτονόητα η ομάδα. 

Tags
Back to top button