Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στρατιωτικός βρήκε «χρυσό» πορτοφόλι Τούρκου και το παρέδωσε στην Αστυνομία – Δεν δέχθηκε τα νόμιμα εύρετρα

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η εντιμότητα του 34χρονου στρατιωτικού με καταγωγή από την Κοζάνη, ο οποίος βρήκε το πορτοφόλι Τούρκου τουρίστα στην Αλεξανδρούπολη.

Ο μάλλον τυχερός Τούρκος είχε δηλώσει την απώλεια του πορτοφολιού του μαζί με τα προσωπικά και ταξιδιωτικά έγγραφα . Το πορτοφόλι βρήκε στην Αλεξανδρούπολη 34χρονος στρατιωτικός, ο οποίος υπηρετεί περίπου 9 χρόνια στην περιοχή.

Το πορτοφόλι είχε μέσα 1800€ και χωρίς δεύτερη σκέψη το παρέδωσε στην Αστυνομία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το , ο ίδιος δεν σκέφτηκε ούτε για μια στιγμή να μην το παραδώσει στις Αρχές και να το κρατήσει,

ενώ το γεγονός ότι ο κάτοχος του πορτοφολιού ήταν Τούρκος πολίτης, το κάνει δύο φορές πιο αξιοσημείωτο με τη λογική του πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεται κανείς σε μια ξένη χώρα και να γίνεται αποδέκτης μια τέτοιας πράξης ευσυνειδησίας και εντιμότητας.

Ο Τούρκος τον ευχαρίστησε, ενώ προθυμοποιήθηκε από καρδιάς να του δώσει μέρος των χρημάτων. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο 34χρονος Κοζανίτης αρνήθηκε και αρκέστηκε στην ανταμοιβή μιας καλής πράξης.

Ελπίζουμε το Δ’ Σώμα Στρατού και το ΓΕΣ να βραβεύσουν την ευσυνειδησία του στρατιωτικού.

Tags
Back to top button