Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Στρατηγική συμφωνία του υπουργείου Τουρισμού με τον όμιλο TUI - Στόχος η προσέλκυση 1,5 εκ. τουριστών για φέτος

Ο Υπουργός Tουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης και ο επικεφαλής του Ομίλου TUI κ. Sebastian Ebel υπέγραψαν σήμερα στρατηγική  συμφωνία για τη στήριξη του ελληνικού τουρισμού.

Όπως δήλωσε αμέσως ο κ. Θεοχάρης:

«Είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως σήμερα στην Κω υπέγραψα μια πολύ σημαντική στρατηγική συμφωνία με την TUI.

Σε αυτήν:

– Βάζουμε κοινό στόχο να φέρουμε το 50% των περσινών τουριστών που έφερε η εταιρία στη χώρα μας. Υπενθυμίζουμε πως πέρσι ήρθαν μέσω της TUI 2,8 με 3 εκ. επισκέπτες.

– Υλοποιούμε τον στόχο αυτόν μέσω της συνδιαφήμισης, στην οποία η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα με την οποία η εταιρία θα συνεργαστεί.

– Σχεδιάζουμε κοινές δράσεις για την επέκταση της τουριστικής περιόδου, κρίσιμο ζήτημα για την επιτυχία της χρονιάς.

– Επιπρόσθετα, εντείνουμε τις ενέργειες για την επέκταση του χρόνου παραμονής των επισκεπτών στην χώρα μας.

– Δίνουμε έμφαση στον στρατηγικό μετασχηματισμό με δράσεις για τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη.

– Θα σχεδιάσουμε νέους πλόες κρουαζιέρας για φέτος και τις επόμενες χρονιές.

– Εστιάζουμε σε δράσεις ψηφιοποίησης και εμπειρίας απαλλαγμένης από το χαρτί.

Θα απογοητευτεί αν

Η συμφωνία αυτή είναι πολύ σημαντική για τις προσπάθειες της χώρας μας να κερδίσει το χαμένο έδαφος της φετινής χρονιάς. Δίνει το σήμα σε κάθε επαγγελματία του τουρισμού πως συμφέρει να ανοίξουν φέτος και επιτρέπει να ατενίζουμε με συγκρατημένη αισιοδοξία το μέλλον».

Χαρακτηριστική ήταν και η δήλωση του CEO της TUI Sebastian Ebel: «Θα απογοητευτώ αν δεν πιάσουμε τον στόχο του 50% με την Ελλάδα.»

Tags
Back to top button