Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Στον «πάγο» τα μαθήματα και οι εξετάσεις οδήγησης - Στην αναμονή 50.000 υποψήφιοι οδηγοί

Στην αναμονή βρίσκονται 50.000 υποψήφιοι οδηγοί, καθώς τα περιοριστικά μέτρα δεν τους επιτρέπουν την πραγματοποίηση μαθημάτων και εξετάσεων για την απόκτηση διπλώματος.

Περίπου οι 25.000 υποψήφιοι αναμένουν εκπαίδευση και εξέταση στην Αττική, ενώ από το σύνολο των 50.000 πολιτών που βρίσκονται με το πόδι στο... φρένο, περίπου οι 10.000 ενδιαφέρονται για την απόκτηση άδειας οδήγησης δικύκλου χωρίς κανείς να γνωρίζει πότε θα ανάψει το πράσινο φως για την επανεκκίνηση της διαδικασίας.

Tags
Back to top button