Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο «σφυρί» η θρυλική Mercedes του Ανδρέα Παπανδρέου

Μια σπάνια αγγελία είδε χθες το φως της δημοσιότητας. Σε αυτήν την αγγελία αναφέρεται η πώληση της Mercedes 126 που οδηγούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Το όχημα προερχόμενο από την εκποίηση που έκανε η Προεδρία της Δημοκρατίας μέσω του ΟΔΔΥ και σύμφωνα με την οποία το αυτοκίνητο αυτό είναι το προσωπικό του Ανδρέα Παπανδρέου.

«Τσοβόλα δώστα όλα»: Η ιστορική φράση του Ανδρέα Παπανδρέου

Το αυτοκίνητο αυτό φέρεται να συνόδευσε τον Ανδρέα Παπανδρέου σε αρκετές σημαντικές στιγμές της πολιτικής του καριέρας. Πρόκειται για το θρυλικό αυτοκίνητο «Μercedes-Benz 280 SE του 1981.

Η μπλε γερμανική λιμουζίνα πέρασε από αρκετά χέρια μέχρι να φτάσει στον σημερινό της ιδιοκτήτη, ο οποίος πλέον τη διαθέτει προς πώληση έναντι 16.500 ευρώ. Σημειώνεται ότι ο ιδιοκτήτης διαθέτει πλήρη φάκελο εγγράφων που επιβεβαιώνουν ότι το πρωθυπουργικό παρελθόν.

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατία» το όχημα που θα τεθεί σε δημοπρασία, έχει διανύσει περίπου 192.000 χιλιόμετρα διατηρεί τον αυθεντικό χαρακτήρα του. Εφοδιάζεται με κινητήρα 2,717 κ.εκ. ισχύος 185 ίππων και αυτόματο κιβώτιο.

Tags
Back to top button