Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Στις 18 Μαΐου στην Ολομέλεια της Βουλής το πόρισμα για την υπόθεση Novartis

Την Παρασκευή 18 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η συζήτηση για το πόρισμα της υπόθεσης Novartis στην Ολομέλεια της Βουλής. Η συζήτηση αναμένεται να αρχίσει στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 5 το απόγευμα, όπου θα διεξαχθεί ψηφοφορία επί του πορίσματος.

Ακόμη αποφασίστηκε η συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων που έχει ζητήσει η  πρόεδρος της δημοκρατικής παράταξης Φώφη Γεννηματά για τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους εταίρους και τους δανειστές για την επόμενη μέρα μετά το μνημόνιο, να διεξαχθεί είτε την Τρίτη 22 Μαΐου είτε την Τετάρτη 23 Μαΐου.

 

Tags
Back to top button