Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Στις 11 Αυγούστου η επανεκκίνηση του ΔΟΛ υπό την ιδιοκτησία του Β. Μαρινάκη

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου αναμένεται να τελειώσει η αγωνία σχετικά με την τύχη του ΔΟΛ καθώς το συγκρότημα θα κάνει μια νέα αρχή υπό την ιδιοκτησία του εφοπλιστή και μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα έχει ολοκληρωθεί το εργασιακό «ξεκαθάρισμα», δηλαδη ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν… ενώ θα έχουν επιστρέψει στη Μιχαλακοπούλου περί τους 15 με 20 δημοσιογράφους και λοιπές ειδικότητες που μέχρι πρότινος εργάζονταν στην «Ελευθερία του Τύπου» και προέρχονταν από τον ΔΟΛ.

Το κρίσιμο σε αυτήν τη φάση, δηλαδη λίγο πριν την επανεκκίνηση του «μαγαζιού» είναι οι αθρόες απολύσεις που θα αγγίζουν σχεδόν τα δυο τρίτα των παρόντων εργαζομένων, ανάμεσα τους το σύνολο των διοικητικών υπαλλήλων του ΔΟΛ!

Κατά τα άλλα στη Μιχαλακοπούλου εκτός από την εγρήγορση και τον προβληματισμό μεταξύ των εργαζομένων… σιγά – σιγά μπαίνει τέλος και στην εικόνα εγκατάλειψης του κτιρίου, αφού επέστρεψε πάλι η ασφάλεια και οι εγκαταστάσεις του οργανισμού φρουρούνται ξανά.

Tags
Back to top button