Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

«Στην Θεσσαλονίκη πρέπει να πάμε σε μέτρα Μαρτίου χθες» λένε οι «ειδικοί»: Έρχονται νέες απαγορεύσεις

Νέα μέτρα πριν καν εφαρμοστούν τα καινούρια θα ανακοινωθούν τα επόμενα 24ωρα σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές και πλέον όλοι αναρωτιούνται που θα σταματήσουν οι απαγορεύσεις.

Ολική καραντίνα στη Θεσσαλονίκη, αν όχι στη Βόρεια Ελλάδα, ζήτησε πριν λίγο και ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος. 

«Στη Θεσσαλονίκη πρέπει να πάμε σε μέτρα Μαρτίου χθες» είπε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), στον ΣΚΑΪ για αυστηροποίηση των περιοριστικών μέτρων. 

«Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο δυσκολότερο σημείο... Mετά τη 13η μέρα περιοριστικών μέτρων δεν έχουμε δει ούτε σταθεροποίηση πόσω μάλλον αποκλιμάκωση του αριθμού των κρουσμάτων» τόνισε ο κ. Εξαδάκτυλος. (Το λοκντάουν), τόνισε, πρέπει να επεκταθεί στα μέτρα του Μαρτίου, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη. «Χθες έπρεπε να γίνει αυτό».

«Κούραση βλέπουμε στο ρυθμό της εξάπλωσης όχι σταθεροποίηση στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα» πρόσθεσε. «Οι αριθμοί θα χειροτερέψουν πρόσκαιρα, τελευταίοι ανεβαίνουν τελευταίοι κατεβαίνουν» εξήγησε ο γιατρός.

«Όπως δεν εξαιρέθηκε η Μεγάλη Παρασκευή, το Μεγάλο Πάσχα, η Κυριακή του Πάσχα, η  28η Οκτωβρίου, η 25η Μαρτίου όπως δεν εξαιρείται καμία πίστη δεν πρέπει να εξαιρεθούν και οι συγκεντρώσεις για τη 17 Νοέμβρη, πρόκειται για υγειονομικό έγκλημα» επανέλαβε. 

Η Θεσσαλονίκη αποτελεί το «βαρόμετρο» του τι θα συμβεί στην υπόλοιπη χώρα. Όποια μέτρα λαμβάνονται εκεί μετά ακολουθεί η Αθήνα.

Tags
Back to top button