
Κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) με επικεφαλή τον πρόεδρο Παναγιώτη Αρκουμανέα θα βρίσκεται σήμερα στην Κρήτη.
Συναντήσεις για το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην Κρήτη
Αρχικά το κλιμάκιο θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια (Υ.ΠΕ. Κρήτης), όπου θα γίνει συνάντηση με τους Διοικητές των Νοσοκομείων Ηρακλείου και Λασιθίου, καθώς και τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.
Το κλιμάκιο με επικεφαλής τον Παναγιώτη Αρκουμανέα θα επισκεφθεί και το Εργαστήριο Κλινικής Ιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Κρήτης ενώ θα ολοκληρώσει την επίσκεψη με συναντήσεις στα Χανιά, με τον δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη και Διοικητές του Νοσοκομείου Χανίων και του Ρεθύμνου.