Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Στην Α. Μεσόγειο αρμάδα του ρωσικού στόλου - Ασκήσεις κατά υποβρυχίων

H αρμάδα πολεμικών πλοίων του Βόρειου Στόλου της Ρωσίας ολοκλήρωσε εργασίες συντήρησης, ανανέωσε τις προμήθειές της και αποχώρησε από το λιμάνι της Ταρτούς στη δυτική Συρία την Κυριακή.

«Μια ομάδα πλοίων του Βόρειου Στόλου με επικεφαλής τον Συνταγματάρχη Στάνισλαβ Βάρικ έφυγε από το Ρωσικό Ναυτιλιακό Κέντρο Εφοδιασμού στο λιμάνι της Ταρτούς της Συρίας, με κατεύθυνση προς τη Μεσόγειο Θάλασσα».

Η προαναφερθείσα ρωσική ναυτική αρμάδα θα παραμείνει στα νερά της Μεσογείου για απροσδιόριστο διάστημα και κατόπιν θα επιστρέψει στη βάση της.

Το μεγάλο αντι-υποβρυχιακό πλοίο «Ναύαρχος Κουλάκοφ» θα ολοκληρώσει το θαλάσσιο ταξίδι του στα τέλη του 2020.

Βρίσκεται στα νερά της Μεσογείου από τις αρχές Αυγούστου. Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, το πλοίο ταξίδεψε περίπου 22.000 ναυτικά μίλια.

Κατά τη διάρκεια της αποστολής , πραγματοποίησε αρκετές ασκήσεις στον τομέα της αεροπορικής άμυνας και την αναζήτηση εχθρικών υποβρυχίων. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η αρμάδα φιλοξενήθηκε στα λιμάνια της Αλγερίας, της Ελλάδας, της Κύπρου και της Συρίας.

Tags
Back to top button