Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες από το τρίτο κινεζικό αεροπλανοφόρο Type 002

Οι πρώτες εικόνες από το τρίτο αεροπλανοφόρο της Κίνας το οποίο βρίσκεται υπό ναυπήγηση δημοσιεύτηκαν και είναι Type 002 το οποίο μαζί με το υπο αποδοχή Type 001Α και το σε υπηρεσία Type 001 (Liaoning) θα αποτελέσουν την δύναμη των αεροπλανοφόρων του Κινεζικού Ναυτικού την επόμενη δεκαετία και τις ναυαρχίδες των τριών κινεζικών ομάδων μάχης.

Η Κίνα φιλοδοξεί με αυτά να επιτηρεί την Βόρεια, τη Νότια και την Κεντρική Κινεζική θάλασσα

Το αεροπλανοφόρο Type 002 ναυπηγείται στο ναυπηγείο Jiangnan Changxingdao πλησίον της Σανγκάης. 

Tο νέο αεροπλανοφόρο έχει διαφορετική σχεδίαση από τα δύο προηγούμενα αεροπλανοφόρα αφού θα είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρομαγνητικό καταπέλτη αεροσκαφών δηλ δεν θα διαθέτει ράμπα όπως τα Type 001Α και Type 001.

Με τον ηλεκτρομαγνητικό καταπέλτη το αεροπλανοφόρο θα μπορεί να το χρησιμοποιούν βαρύτερα αεροσκάφη τα οποία θα φέρουν και μεγαλύτερο φορτίο καθώς και αεροσκάφος έγκαιρης προειδοποίησης. 

Το σκάφος θα είναι εξοπλισμένο με ένα ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτρικής πρόωσης σε συνδυασμό με συμβατικές μηχανές.

Το εκτόπισμα του πλοίου εκτιμάται ότι θα είναι 85.000 τόνους και σύμφωνα με τις κινεζικές πηγές το Type 002 θα καθελκυστεί το 2020 και θα παραδοθεί στο Κινεζικό Ναυτικό το 2023.

Όπως αναφέρουν Κινέζοι αναλυτές το αεροπλανοφόρο θα εξοπλιστεί με αεροσκάφη Shenyang J-31 και μια ειδική έκδοση του μαχητικού J-15 που θα μπορεί να απογειωθεί με τη χρήση καταπέλτη.

Tags
Back to top button